Project & Design - Windsister store

Windsister
Go to content
Gardens
Van complete daktuinen voor 10 woningen tot aan balkons. Tuinontwerp en uitvoering door Windsister. Alhoewel strakke minimalistische  ontwerpen kunnen, kenmerkt Windsister zich door gebruik van veel kleur, hoog/laag beplantingsplan en functionele indeling.


TV styling & design
Vele afleveringen van "In holland staat een huis" tonen Windsister's stijl en aanpak. Zitbanken van Windsister hebben jaren gestaan in de suite van "Goede Tijden Slechte Tijden". Styling en design met expressie kan in alle situaties, niet alleen bij tv, maar ook bij ontvangstruimtes, kantines en vergaderkamers.


Restaurants & Public places
Van centrale ontvangst ruimtes in vakantieparken tot restaurant inrichtingen en kantoren. Zorgcentra en ziekenhuizen zijn prima voorbeelden waar met creativiteit en ontwerp; stijl en vreugde toegevoegd kan worden aan bestaande functionaliteit.


Fashion shows; event styling ; exhibitions
Modeshows; diners en beurs presentaties zijn regelmatig onderdeel van Windsister's activiteiten. Van complete realisatie beursstands tot aan styling van dinertafels. Mode events van publieke shows tot individuele (groeps) presentaties.


Collection design & personal wardrobe
Complete collecties op het gebied van mode, interieur en accessoires zijn ontworpen voor het eigen label, maar ook voor gebruik door klanten.
Als extra service stelt Windsister via haar eigen atelier persoonlijke "wardrobes" samen, welke dan ook vrijwel geheel op maat gemaakt worden. Advies over stofkeuze, kleuren, materialen en samenstelling staat hierbij voorop.


Back to content